BEL PIZZA DEN HAAG

BEL PIZZA DEN HAAG Niet de enige, maar wel de lekkerste.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3797 beoordelingen
25 jan 2021 om 23:59 Eerlijk eten was koud maar ik ga geen lage beoordeling geven anders gaan die sterren omlaag.
24 jan 2021 om 13:13 Het broodje die samen met de lasagne komt, is zeer heerlijk.
24 jan 2021 om 12:46 De pizza was echt te triest voor worden. Ik dacht dat ik een alberthein pizza had gekregen zonder op te warmen!! Vaak gegeten bij bellpiza geen idee wat dit was echt teleurstellend pizza ging zo door naar de prullenbak
24 jan 2021 om 12:19 Zeer goed! Qua looks een simpele afhaalzaak, maar de beste pizza’s van Den Haag!
24 jan 2021 om 10:14 Meer dan 1 uur gewacht, wordt ik uiteindelijk 2u snachts gebeld om mijn eten beneden op te halen.
24 jan 2021 om 9:02 Me zus vond de kip lekker maar de menu's waren best klein en je kan los geen maiskolf bestellen en niet alles zit erop wat erbij staat zoals bij pita gezond er geen ei bij zat en bij stokbrood geen kruidenboter
23 jan 2021 om 21:39 Bezorger was extreem klant ontvriendelijk omat ik een vergissing had met de betaal methode en bedreigde me zelfs nog ik bestell hier nooit meer en tevens aangifte gedaan op zijn kenteken
23 jan 2021 om 21:13 Lekkere pizza was erg druk zei de bezorger dus moesten iets langer wachten dan vermeld
23 jan 2021 om 20:29 LEKKERSTE PIZZA'S DIE ER ZIJN! SNELLE BEZORGING EN VRIENDELIJKE BEZORGER.
23 jan 2021 om 9:53 Bezorger een iedere keer uiterst aardig en vlot, goede broodjes shoarma (Bak Shoarma) 2 grote pita's, extra sauzen..beetje teveel shoarmavlees:) Het zou 45 miunuten duren, binnen 20 minuten werd er bezorgd. Goed zo! Frietjes ook mooi gebakken
22 jan 2021 om 20:15 Pizza was koud op de bon stond ook dat die als tweede pas werd bezorgt jammer
20 jan 2021 om 4:17 Echte lekkere eten jullie schrijven aleen maar negatieve reacties maar als jullie kkr lekker vinden beoordelen jullie njet